Email marketing mailiings

Mailing lay-out op maat

Een betrouwbare uitstraling is voor een mailing erg belangrijk. Anders wordt de mailing direct weer weggeklikt. Al in een paar seconden hebben lezers van de mailing beoordeeld of het gaat om een email van een betrouwbaar bedrijf. Deze beoordeling gebeurt voornamelijk op basis van de lay-out. Daarom is het cruciaal om een mailing lay-out te hebben die zorgt voor die eerste positieve en betrouwbare indruk.

Standaard lay-out versus een op maat lay-out
Standaard wordt Emailman geleverd zonder lay-out. U maakt dan zelf de mailing op. Als u hier niet zo handig in bent kunt u ook een lay-out op maat laten maken op basis van uw huisstijl. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de tekst in te voeren. Simpeler dan dat is onmogelijk!

Mailing in uw huisstijl
U kunt door Emailman een mailing lay-out laten maken. Onze grafisch vormgever zal op basis van uw huisstijl de lay-out ontwikkelen. Vaste klanten herkennen dan direct dat de mailing van uw bedrijf afkomstig is. Door het laten ontwikkelen van de lay-out op maat zort u ervoor dat uw mailings er professioneel uitzien. De eenmalige kosten voor een mailing lay-out op maat zijn € 250,-.

Een lay-out op maat is belangrijk omdat:
Het perfect past bij uw de huisstijl van uw bedrijf.
Het een betrouwbare en professionele uitstraling geeft.
 Het zorgt voor meer response en dus verkoop.

Voorbeelden van een mailing lay-out op maat
Hieronder een paar voorbeelden van door ons ontwikkelde lay-outs op maat:

lay-out mailing  opmaak lay-out mailing

lay-out mailing  opmaak lay-out mailing

 

 
Contact
© 2009 Emailman  |  Contact   |  Disclaimer   |  Privacy   |  Algemene Voorwaarden  |   Sitemap