Email marketing mailiings

Beheer eenvoudig uw emailadressen

Inschrijven en afmelden voor mailingmailing statistiekens
Met Emailman voldoet uw mailing aan de wettelijke eisen. Ontvangers kunnen zich aanmelden via een automatisch gegenereerd inschrijfformulier op uw website. De mogelijkheid tot uitschrijven van de nieuwsbrief staat onderaan iedere email. Dit is wettelijk verplicht. Met Emailman is het inschrijven en uitschrijven geautomatiseerd. U hoeft dus zelf geen in- en uitschrijvingen bij te houden.

Meerdere adressenlijstenpersoonlijke mailing
Via Emailman kunt u eenvoudig de ontvangers van uw mailings indelen in meerdere groepen. Zo kunt u een onderscheid maken tussen zakelijk en particulier, klanten en leveranciers, of uw eigen indeling natuurlijk. Ook kunt u nieuwe groepen maken aan de hand van klikgedrag van lezers in voorgaande mails. Hierdoor weet u precies welke mensen geïnteresseerd zijn in bepaalde onderdelen.

Automatisch en handmatig toevoegen nieuwe mailadressenexcel adressenlijsten import
U kunt eenvoudig emailadressen toevoegen. Zowel automatisch als handmatig. Als u in één keer een groot adressenbestand wilt toevoegen is het ideaal dat het automatisch gebeurt. Wanneer de emailadressen in Microsoft Excel staan kunt u ze eenvoudig importeren, maar ook exporteren. Ook kunt handmatig adressen toevoegen, of mensen in bepaalde mailinggroepen indelen.

 

 
Contact
© 2009 Emailman  |  Contact   |  Disclaimer   |  Privacy   |  Algemene Voorwaarden  |   Sitemap